Har du funderat på att starta företag i Danmark?

Danmark erbjuder enorma affärsmöjligheter för svenska företag. Möjligheter som många går miste om, helt i onödan, i brist på effektiv rådgivning.

Företagsetablering i Danmark är dessutom enklare än vad man ofta tror och med rätt affärs- och skatterådgivning kan du spara stora summor pengar och tid, redan från dag ett.

Vi på KPMG hjälper dig med högst relevanta frågor som man i ett tidigt skede bör ta höjd för vid företagsetablering i Danmark, då det finns många skillnader mellan svensk och dansk bolagsbildning. Du får rådgivning om skatt- och momsregler, hur du undviker diverse risker, samt utnjyttjar de möjligheter som den danska marknaden erbjuder. Boka ett gratis första möte, så kan vi se hur vi kan hjälpa just dig och din verksamhet.

Viktiga skillnader

Många som överväger att etablera bolag i Danmark, avstår tyvärr på grund av ökad risk och nationella skillnader och kan därför missa intressanta affärsmöjligheter. Det kan röra sig om olikheter inom förskaffning av el, hyreskontrakt, skatt och momsregler. Genom rätt affärs- och skatterådgivning kan du unvika dessa fallgropar och istället effektivisera din företagsetablering i Danmark.

KPMG:s Öresundsgrupp

Med mer än 20 års nära samarbete har KPMG har etablerat ett effektivt samarbete mellan kontoren i Köpenhamn och Skåne för att erbjuda företag på båda sidor av Öresund bästa möjliga service. Genom det nära sammarbetet, har vi bildat en särskild rådgivningsrupp, Öresundsgruppen, för att underlätta en företagsetablering på den danska marknaden. Öresundsgruppen innefattar både KPMG och KPMG Acor Tax, och har stor erfarenhet om hur man bör gå tillväga som svensk vid dansk företagsetablering.
Specialisterna från KPMG:s Öresundsgrupp består av svensk-talande revisorer och skatterådgivare i både Danmark och Sverige, och kommer att vägleda dig genom de viktigaste områdena för just din verksamhet. Dessa områden kan exempelvis bestå av företagsskatt, socialförsäkring, löne-, bokföringsregler och moms i Danmark.