O nouă provocare: Prețurile de Transfer

Echipa KPMG Romania & Moldova își propune să prezinte detaliile a ceea ce înseamnă pregătirea unei documentații de prețuri de transfer.

Detaliile a ceea ce înseamnă pregătirea unei documentații de prețuri de transfer.

Începând cu anul 2024 contribuabilii din Republica Moldova vor trebui să facă față unei noi provocări fiscale, și anume documentarea prețurilor aplicate în tranzacțiile cu afiliați. La inceputul anului 2023 a fost lansat cadrul general cu privire la documentarea prețurilor de transfer – dar ce presupune mai exact acest lucru?

Echipa KPMG Romania & Moldova își propune să prezinte detalii legislative si practice cu privire la pregătirea unei documentații de prețuri de transfer, dar și aspectele de interes pentru autorități atunci când analizează tranzacțiile intragrup.

Vă așteptăm alături de noi, la seminarul din data de 30 ianuarie 2024 pentru a înțelege mai bine responsabilitățile ce vă revin cu privire la documentarea prețurilor de transfer, ce înseamnă analiza de comparabilitate și ajustări de prețuri de transfer, dar și pentru a vă răspunde la diversele întrebări. 

8:45-9:15 Înregistrarea participanților
9:15-9:25 Welcome
9:25-10:25 Introducere în obligațiile de prețuri de transfer și scurtă recapitulare a prevederilor legale. Conținutul Informației privind prețurile de transfer și Documentației prețurilor de transfer
10:25-11:15 Analiza de comparabilitate: ce presupune, care sunt factorii ce stau la baza comparabilității, ce reprezintă analiza funcțională
11:15-11:45 Pauză cafea
11:45-12:30 Metode de prețuri de transfer și exemple de analize
12:30-12:40 Sesiune de întrebări și răspunsuri*

*Seminarul este unul interactiv, prin urmare sunt acceptate întrebări și pe parcursul prezentărilor

Gazdele acestui eveniment sunt specialiștii KPMG:

  • Teodora Alecu, Director Consultanță Fiscală, Transfer Pricing
  • Ioana Botez, Associate Director Consultanță Fiscală, Transfer Pricing
  • Mariana Filip, Manager, Consultanță Fiscală
  • Cristina Stoianoglo, Consultant, Consultanță Fiscală

Detalii și înregistrare

Cristina Stoianoglo
Consultant, Consultanță Fiscală
Tel: +37322201872
Email: cstoianoglo@kpmg.com

informative image